Een spannende historische roman

Een spannende historische roman

Verhaal

Cato van Aa neemt haar lezers mee naar het Amsterdam en Londen van eind achttiende eeuw. Naar de lotgevallen van uitgeefster Catharina Dóll en haar dochter Caatje.

Moeder en dochter reizen naar Londen om Mary Wollstonecraft te ontmoeten, de schrijfster van het beroemde pleidooi voor vrouwenrechten.

Catharina raakt in Londen echter in de ban van Willem Bilderdijk. Haar liefde voor de dichter heeft dramatische gevolgen.

 

Bestellen

Fameuze dames is te koop via bol.com.

ISBN: 978-90-826477-1-6

 

 

Digitaal

Fameuze dames is wereldwijd verkrijgbaar via Amazon.com

 

Neem voor meer informatie contact op met Cato van Aa via catovanaa@gmail.com.

In juni 2017 verscheen mijn debuutroman Fameuze dames, een spannend verhaal over de Amsterdamse uitgeefster Catharina Dóll en haar dochter Caatje. Het verhaal speelt zich af in Amsterdam en Londen tegen het einde van de achttiende eeuw.

Share This Post

2 Comments

 1. Els Giesselink - augustus 7, 2018

  Hallo Cato,

  Eergisteren heb ik je boek gekocht op de boekenmarkt in Deventer. Eenmaal begonnen met lezen gisteren, heb ik het boek bijna in één keer uitgelezen. Een mooi geschreven beeld van het leven in Amsterdam eind 18e eeuw. Heel leesbaar en heerlijk om mee te leven met Catharina.
  Dankjewel dus voor de aangename uurtjes. Ik wens jou ook veel vriendschap en vrijheid toe. En veel inspiratie en vrijheid voor een volgend boek.

  Vriendelijke groeten,
  Els

Leave a reply